Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Mit gondolnak rólunk azok, akik már ismernek bennünket?

Íme néhány diákunk véleménye rólunk, a munkánkról és módszereink sikerességéről. Reméljük, ezek az őszinte mondatok meggyőzik Önt is arról, hogy érdemes legalább egy díjmentes elbeszélgetésre találkoznunk.
Az angol nyelv iránti érdeklődésem kb. 10 évvel ezelőtt kezdődött és ez idő alatt bizony sikerült néhány tanárt 'elfogyasztanom'. Összességében mindegyikről elmondhatom, hogy nagyon kedves és türelmes tanár volt, de talán pont az volt a fejlődésem akadálya, hogy túl türelmesek voltak. Ezt már csak utólag értettem meg, hogy néhány tanárnak nem ellensége, ha a tanuló egy szabályt hosszabb ideig tanulgat... De nem így van ez jelenlegi tanáromnál, Veránál, akinek hálás vagyok, hogy hiányos tudásomat képes volt a lehető legrugalmasabban kezelni. Nem voltak hosszas magyarázások a szabályokról, amit egyébként is megtanulhatsz bármelyik nyelvtan könyvből, csak az azonnali gyakorlás, példákkal. Beszélni(!) és csak angolul! Azt gondolom, ahhoz, hogy egy tanuló motivált maradjon, és ne veszítse el 2-3 hónap után a lelkesedését, nem csak a tanítási módszer járul hozzá, hanem a tanár személyisége is. Verától nemcsak elegendő biztatást, bátorítást kaptam, de határozottságával és optimizmusával mindig biztosított arról, hogy szorgalom belátható időn belül megtérülni. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy a Diákod lehetek! : )

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez és Veronikához. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat. Minden nap gyakoroltam, amit Philip feladott. És 10 nappal később- egy részről befejeztük a könyvet, másrészről igazán jól tudtam beszélni. Ez fantasztikus! Igazán élveztem ezt a munkát. Philip és Veronika nagyon-nagyon kedves emberek. Mindig barátságos és otthonos környezetet nyújtottak nekem. Imádtam oda járni. Ez nem csak egy speciális oktatás volt, de ez idő alatt megváltozott az életem. Nagyon hálás vagyok nekik a segítségért! Nagyon köszönöm!"

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak. Vagy amikor nemrég egy szlovák lánynak fordítottam angolul, az sem volt semmi. Nem beszélve a sikeres nyelvvizsgámról! :-)"

"Nagyon örülök, hogy végre találtam olyan nyelvtanárt, aki tud diszlexiás tanulóval is foglalkozni. Teljesen feladtam a reményt, hogy valaha megtanulhatok angolul: volt olyan tanárom, aki azt mondta, hogy ne is próbálkozzak a nyelvtanulással, mert kidobott pénz. Tanári ajánlás útján megtaláltam Veronikáékat és most már biztos vagyok benne, hogy 1 éven belül jól fogok tudni kommunikálni angolul. Ajánlani tudom mindenkinek, aki tanulási nehézségekkel küzd, vagy csak gyorsan, jól szeretne megtanulni angolul."

"Végre elhatároztam magam, hogy elmegyek angol tanárhoz. Jó pár tanárt felhívtam, míg végül az egyik hívásnál angolul szólaltak meg. És tudtam... végre jó helyen járok. Egyeztettünk is időpontot. Azóta is folyamatosan megbizonyosodom róla, hogy jól döntöttem. Az órák nem múlnak el jó kedv és nevetés nélkül, minden alkalommal feltöltődöm. A nyelv tanítása személyre szabott és egyedi módszerű, így nagyon jól lehet haladni. A sok biztatás, dicséret és elismerés önbizalmat adott, életem minden területére pozitív hatással volt. Nemcsak jó tanár "nénim" lett, hanem egy kedves barátom is! Köszönöm :)"


Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."