Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Mielőtt tovább olvasnál: igen, díjmentesen!

Díjmentes konzultációra várlak. Gyere el, beszéljük meg, mit szeretnél elérni, milyen gyorsan, milyen szinten vagy, mik azok amik eddig nehézséget okoztak neked. Mintha a barátodnak mondanád: fesztelenül, oldottan. Ha akarod magyarul, ha akarod angolul beszéljük meg. Mire vége a beszélgetésnek tudni fogjuk, hol, és miben kell fejlődnöd: és ha gondolod, kezdhetjük is a munkát, mert a beszélgetés után mi már tudjuk majd, a te személyre szabott nyelvtanulási programodat!

Honnan fogjuk tudni? Pontokba szedjük neked….


1. Teljes figyelmet szentelünk a céljaidnak, elvárásaidnak.

2. Megbeszéljük, azonosítjuk a korábbi nehézségeidet, az elakadási pontokat.

3. Feltérképezzük a hiányos területeket, bejelöljük a fehér foltokat.

4. Meghallgatjuk tapasztalataidat, sikereidet, kudarcaidat a nyelvtanulás területén.

5. A fentiek alapján személyes programot dolgozunk ki a tanuló céljainak leggyorsabb, legközvetlenebb eléréséhez.

6. Figyelembe vesszük az egyén erősségeit a kommunikáció terén, és segítünk abban, hogy ezt az angol kommunikáció javára fordítsa.

7. Ismertetjük, hogyan tudod azonnal kamatoztatni az eddig megszerzett, netán parlagon heverő tudásodat, még ha csupán néhány elkapott szó is az.


Az ingyenes felmérés előnyei a London Eye Studio-ban


1. Pontos képet formálhatsz egy nyelvi területről, mely eddig korlátozott a mozgásban, mostantól viszont kimondottan segítségedre lehet.

2. Nézőpont-váltásban segítünk, hogy hódítóként lépjél fel egy olyan nyelvi közegben, hol eddig inkább menekülésre fogtad magad.

3. Lendületet és ígéretes távlatokat biztosítunk a kezdéshez vagy újrakezdéshez.

4. A gyakorlati tudáson alapuló magabiztos fellépés két átütő fogását kínáljuk bárkinek már a személyes találkozón.


Jelentkezés díjmentes felmérésre most!Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."