Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

1: Felejtsd el a magolást!

A mi letisztult, bevált módszereink segítségével hamar beszélni fogsz. Semmi szükséged nem lesz arra, hogy nyelvtankönyveket magolj. Megtanulod a szabályokat, beszélgetés közben!

2: Hozzád igazítjuk a módszerünket!

Ha a nyelvtankönyvek, a bevált sémák mindenkire jók lennének, mindenki beszélne angolul. Ám minden ember más és más. Van, akinek a nyelvtan nem megy. Másnak a kiejtés. Megint más nem szeret szavakat tanulni. Nekünk minden problémára bevált módszereink vannak. Rád szabjuk. Gyorsan felmérjük miben vagy a legjobb, és hol vannak a hiányosságok. Aztán lépésről lépésre haladunk.

3: Egyénre szabottan tanulunk!

Te azért jössz hozzánk, hogy téged tanítsunk. A te időbeosztásodban, a te haladási sebességeddel, a te céljaidat akarjuk elérni: veled. A kitűzött célt soha nem tévesztjük szem elől. Azt kell elérnünk, amit te akarsz. Meg fogsz lepődni milyen könnyedén tanulod meg a nyelvtant. Milyen gyorsan fogsz egyre jobban kommunikálni. Gyorsan fog bővülni a szókincsed. Könnyedén értesz majd minden mondatot. Meg fogod köszöni nekünk, és tévedsz: hisz Te tanulsz, köszönd magadnak 

4: Hallgatás - értés – beszéd

Ezek azok a területek melyek a legfontosabbak, ha angolul akarsz boldogulni: és pont ezek amik itthon még gyerekcipőben járnak. Pedig te is ezt szeretnéd, nem? Nálunk, a London Eye stúdióban világot látott, kultúrában, filmezésben járatos, nagyon kommunikatív tanárokkal fogsz tanulni. Úgy fogod magad érezni, mintha nem is itthon élnél. Eközben erőfeszítések nélkül, könnyedén szinte a második anyanyelveddé válik az angol….


Ha kedvet kaptál, írj nekünk most:Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."