Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Angol nyelvvizsga felkészítés.

Speciális szóbeli / írásbeli angol nyelvvizsga? Munkavállaláshoz szükséges angol nyelvvizsga?

Valamennyi készség fejlesztése hallgatás, beszéd, olvasás, írás, valamint speciális angol beszédtechnikai gyakorlatok által.

Volt már olyan érzése, hogy egy angol nyelvtanfolyam után úgy érezte, meg se tud szólalni angolul?

Vajon köze van a jelenlegi nyelvoktatásnak ahhoz, hogy némely tanuló évekig gürcöl, szavakat magol magában, nyelvtani szabályokkal birkózik az órákon, és azt mondja „ezt otthon át kell néznem”, vonakodik megszólalni angol nyelven, szövegkörnyezetből találja ki azt, amit eleve nem értett, írott feladat megoldását másolja, fáradt és feladja?

A nyelvkönyvek (pl. Headway, Cambridge) színes leckelabirintusában a tanuló óhatatlanul elveszett. Hányan mondhatják el, hogy az egész könyvet (nemcsak a negyedét) átvették, minden szavát értik és használni tudják, és áttekinthetőbbé vált általa az angol nyelv rendszere? Bonyolult információk, érthetetlen újságkivágások leselkednek áldozataikra már az alapfokú nyelvvizsgán. A vizsgázó örül, hogy megmérettetés után félreteheti, és elfelejtheti az egészet...

A fenti nehézségek ellensúlyozására törekszünk különleges angol nyelvvizsga felkészítő módszereink segítségével

Gyakorlati készséggel vértezzük fel a résztvevő elméleti nyelvtudását. Minden eddigi nyelvtanulási sikertelenség, lassúság élvezetes, szórakoztató módon sikeres akcióvá fordítható át. Az eddigi kudarcokat magabiztos fellépés váltja fel, a tanuló angol nyelvi reakció ideje megközelíti az anyanyelvit. Nem kell majd szavakon morfondíroznia és nyelvtani szerkezeteken szöszmötölnie. Gyorsan, pontosan, hatékonyan használja az angolt, teljes fogalmi megértéssel. Amit ma megtanul, ma már használja és holnap, ha akar, megél belőle.

Személyre szabott angol nyelvvizsga felkészítést kínálunk

Nálunk Ön a fontos, elhárítjuk a gyors haladás elé gördülő akadályokat. Kezdőtől a haladó szintig korhatár nélkül mindenkinek segítünk az előrelépésben. Csak azt kínáljuk, ami tényleg a boldoguláshoz kell. Magabiztosan megtanulja használni eddigi passzív szókincsét: már 600 angol szóval is céljához közelít módszerünkkel. Egyszerűen (!) elérhető, hogy angolul kommunikáljon. Ismeri a "duplázás" módszerét? Rövidtávon újra és újra megkettőzi szókincsét, bővíti nyelvtani tudását, érvényesíti és fejleszti személyes adottságait humor, műveltség, technikai tájékozottság, kommunikációs készség terén.

Kapcsolatfelvétel most!Cégek részére kihelyezett angol nyelvtanfolyamot is szervezünk.Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."