Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Korábban már tanult angolul, de újra kezdené?

Angol újrakezdő tanfolyamunk segítségével eddigi nyelvtanulási kudarcai nem jelentenek többé majd akadályt, így a világnyelv révén világpolgárrá léphet elő Ön is! Nyelvtanulással kapcsolatos rossz élményeit hatékony tényleges gyakorlati tudásra váltjuk be.

Újra felépítjük

Meg van az oka annak, ha valaki angolul kezd tanulni. Szüksége van rá, szeretne fejlődni, vagy egyszerűen csak elengedhetetlen és kikerülhetetlen. Ez az ok pedig nem az, hogy "meguntam", "hát, meggondoltam magam, van ilyen" vagy "nem is akartam igazán".
Az ok abban rejlik, hogy miért untam meg? Miért nem érdekel már?
Beszédcentrikus módszerünkkel rövid idő alatt használható angol nyelvtudásra tehet szert. Nálunk magabiztosan megtanulja használni eddigi passzív ismereteit és szókincsét!

Volt már olyan tapasztalata, hogy egy nyelvtanfolyam elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul? Miért nem működött?

Azért, hogy újra jó legyen tanulni és tudni, hogy játék legyen újra az angol, ne legyen rossz érzés tanulni, ne kelljen csomó más dolgot csinálni csak, hogy megmagyarázzuk, miért nem tanulunk. A dolgokat meg lehet változtatni. Lehetséges, hogy ami borzasztó nehéz volt, semmi kis rutin legyen, lehet siker és sok-sok eredmény azon a területen, ahol eddig csak akadozás és kudarc volt. Meg lehet változtatni! Igazán büszkén és örömmel műveljük az angolt és fel tudjuk használni a céljaink megvalósításához!

Mi nem azt kínáljuk, amit egy átlagos nyelviskola, nem csak azt nyújtjuk, ami egy angol nyelvvizsgához kell.

Könnyed improvizációkkal idevarázsoljuk Londont és New Yorkot. Az angol nyelvterületek kulturális értékeit is kínálva megteremtjük Önnek azt a közeget, melyben az angol nyelvet második anyanyelvként sajátíthatja el. A kommunikációban és nyelvoktatásban egyaránt jártas tanáraink segítségével kibontakoztathatja az Önben rejlő képességeket.

Kapcsolatfelvétel most!
Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."