Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Angoltanáraink mesterei a kommunikációnak.

Ön százszázalékos megértést és figyelmet kap tőlünk, személyre szabott program keretében, optimális sebességgel haladhat. Kibontakoztathatja egyéni, egyedi, megkülönböztető kvalitásait, amiben Ön a legjobb. Eredményes lesz és ez angolul is megmutatkozik majd.

Céljait a legrövidebb úton elérheti

Legyen az angol nyelvvizsga, angol állásinterjú, külföldi utazás, külföldi munkavállalás, hazai munkahely, vagy csak hobbi. Minden ósdi, vaskalapos, elavult és tekintélyelvű tanárkodás erőltetett menetétől mentesen, jó hangulatú élvezetes órák révén.

Volt már olyan tapasztalata, hogy egy nyelvtanfolyam elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul? Mi rávilágítunk ennek okaira.

Olyan kidolgozott és átgondolt szisztéma szerint jut el céljainak, sikerének eléréséhez, amely ténylegesen segíti angoltanulási képességét. Érezhetően felgyorsul. Nincsenek kényszerített lépések. A cél egy stabil, a gyakorlatban folyékonyan használható angol nyelvtudás.

Hány "angol nyelvtanfolyam" végzettje érzi: "Ha most meg kell szólalnom angolul, elsüllyedek!" Vagy bizonytalanul keresi a választ a "Do you speak English?", esetleg a "Where is Nyugati PU" - vagy hasonló kérdésekre több tíz, vagy akár száz óra kemény tanulás után. Elidegenítik a saját szótárában felgyülemlett bonyolult kifejezések, és óvatosan halogatja az angol nyelvvizsgát. Hát ebből elég!

Kik tanulnak nálunk angolul?

Olyan személyek, akik tudnak, hajlandók és szeretnek beszélni angolul. Akik tudnak írni egy levelet, vagy ki tudnak tölteni egy tesztet, azon a szinten, ahol éppen tartanak a tanulásban. Ez az eredménye a London Eye Studio angoltanulási programjának.

Mindezt nem verejtékezve. Nem igaz, hogy "Mindenért meg kell szenvedni"! A célhoz vezető út mosollyal és sikerrel is lehet kikövezve- és ezt az utat mindenki maga választja.

Kapcsolatfelvétel most!Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."