Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Csoportos angoltanítás, mégis személyre szabott módon

Minden részvevő teljes figyelmet, elég időt, eszközt és segítséget kap ahhoz, hogy tényleg megértse, használni tudja a nyelvet. Maximális beszédidőhöz jut, saját gondolatait öltözteti angol nyelvi köntösbe, öröme telik a szavak élethű kiejtésében.

Angoltanulás kis csoportokban

Ez merőben más csoportos képzés, mint amilyennel általában találkozhat. Minden percet kihasználva, egymástól is tanulva születnek a tényleges eredmények.
Célja egy precíz, magabiztos gyakorlati angol nyelvtudás. Az angol nyelv könnyed használata.

"Mindenki másképp' csinálja"

Az egyéneknek különböző dolgok mennek könnyebben, más és más megértése és elsajátítása igényelhet több időt. Mindezeket tekintetbe vesszük. Gyorsabb, koncentrált a tanulás. Jó hangulatú, kellemes órák keretében egyéni igényekhez igazított oktatást ajánlunk Önnek. Mindezt hangulatos helyen, Budapest belvárosában.

Kapcsolatfelvétel most!

Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."