Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Felkészítés angol nyelvű állásinterjúra.

Egy angol állásinterjúhoz megfelelő szókincset, stílust és rátermettséget, az új állás megszerzéséhez szükséges lendületet, angol nyelvhelyességet, angol nyelvi fordulatokat és szakszavakat kínálunk.

Angol állásinterjú

Az ismert és elismert Beck & Partners International HR Consulting támogatásával pontosan tudjuk, hogy egy-egy angol nyelvű általános felvételi interjún milyen kérdések, milyen feladatok várhatók. Ezekre a kérdésekre fókuszálva, de rendhagyó szituációkat is kipróbálva magabiztosan mehet el angol nyelvű állásinterjúra.

Angol anyanyelvű tanár segítségével szakmaspecifikus szókincsét is fejlesztjük, hogy ne csak beszélni tudjon, de szakmai kérdésekben is választékosan tudjon felelni a kérdésekre.

Angol nyelvű állásinterjújához stílust adunk Önnek

Segítünk kitűnni a többi jelentkező közül, segítünk, hogy választékos és magabiztos angol nyelvtudása segítségével lenyűgözze az interjút levezető szakembert!

Kapcsolatfelvétel most!


Cégek részére kihelyezett angol nyelvtanfolyamot is szervezünk.Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."