Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Nem szokványos nyelviskolai szolgáltatást nyújtunk.

Nyelvtanfolyamaink, tréningjeink azoknak szólnak, akik számára valóban fontos az élő angol nyelv ismerete a boldoguláshoz.
Mi végigvezetjük Önt az alapoktól egészen felsőfokig, vagy akár a művészi színvonalú angol nyelv elsajátításáig.

Szükségtelen szenvedésekkel teli hosszú órákat töltenie az angol nyelv szokványos tanulásával.

Beszédcentrikus módszerünkkel rövid idő alatt használható angol nyelvtudásra tehet szert. Nálunk magabiztosan megtanulja használni eddigi passzív szókincsét: már hatszáz angol szóval is céljához közelíthet segítségünkkel.

Volt már olyan tapasztalata, hogy egy nyelvtanfolyam elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul? Mi rávilágítunk ennek okaira.

A művészi munkát jellemző igényességgel készítjük fel Önt az angol nyelvből: humor, könnyedség, a személyes nyelvi problémák - gyakran a magyar nyelvi problémák - kezelése viszi sikerre az angol nyelvtanulást. Módszereinkkel Ön is mestere lesz az angol nyelvnek.

De nem csak azt kínáljuk, amit egy átlagos nyelviskola, nem csak arra tanítjuk meg, ami egy angol nyelvvizsgához kell.

Könnyed improvizációkkal idevarázsoljuk Londont és New Yorkot. Az angol nyelvterületek kulturális értékeit is kínálva megteremtjük Önnek azt a közeget, melyben az angol nyelvet második anyanyelvként sajátíthatja el. A kommunikációban és nyelvoktatásban egyaránt jártas tanáraink segítségével kibontakoztathatja az Önben rejlő képességeket.

Mindezt hangulatos helyen, Budapest belvárosában.

Cégek részére kihelyezett angol nyelvtanfolyamot is szervezünk.Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."