Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Üzleti angol kommunikáció cégvezetőknek, beosztottaknak egyaránt.

Legyen sikeres üzletember az angol nyelv ismerete által is! Minden nyelvi akadályt elsöprő eredmények. Angol anyanyelvű tanártól tanulva, biztosan Ön is mestere lesz az üzleti angol nyelvnek!

Szakszókincs, szakmai prezentáció, üzleti tárgyalás ANGOLUL.

Beszédcentrikus módszerünk révén könnyedén szert tehet valódi, szakmai szókincsre, könnyedén tud majd angolul prezentálni és nem érzi majd magát feszélyezve egy-egy angol nyelvű tárgyaláson.

Az üzleti angol nyelv speciális szókincse, sajátosságai.

Alapos, mindenre kiterjedő igényességgel készítjük fel Önt az üzleti angol nyelvből: humor, könnyedség, a személyes nyelvi problémák - gyakran a magyar nyelvi problémák - kezelése viszi sikerre az angol nyelvtanulást.
Mindezt hangulatos helyen, Budapest belvárosában.

Kapcsolatfelvétel most!


Cégek részére kihelyezett angol nyelvtanfolyamot is szervezünk.Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."