Volt már úgy, hogy egy angol nyelvtanfolyam
elvégzése után meg sem tudott szólalni angolul?
Mi rávilágítunk ennek okaira...

„Profi angol állásinterjú felkészítés. Duplázd meg a fizetésed!”

Mit gondolnak rólunk azok, akik már ismernek bennünket?

Íme néhány diákunk véleménye rólunk, a munkánkról és módszereink sikerességéről. Reméljük, ezek az őszinte mondatok meggyőzik Önt is arról, hogy érdemes legalább egy díjmentes elbeszélgetésre találkoznunk.
Évek óta tanulok angolul: nyelviskolákban, iskolában, magántanárral. Ez idő alatt, alig fejlődött valamit a nyelvtudásom. Jártam beszéd-technikus iskolába is, mert megszólalni is alig tudtam, de még ott sem tudtam rendesen megtanulni a nyelvet és még a kommunikációm se fejlődött. Amióta ide járok, nemhogy meg tudtam szólalni, de jelentősen fejlődött a nyelvtudásom, már folyékonyan beszélek. Ezt még lehet fejleszteni, amire itt tényleg eredményesen, megvan a lehetőség. Sőt, ide nem évek óta járok. Itt jóval rövidebb idő alatt, jelentősebb változást értem el, mint a nyelviskolákban évek alatt.

"Évek óta járok ide angolozni. Miért tetszik? Kötetlen témaválasztás, mindenki hozhat olyat, ami érdekli. Kis csoport, változatos érdeklődés. Sokszor viccelődünk, nevetünk. Tudásszintnek megfelelő segítség nyújtás: ha valaki teljesen pontosan akarja kifejezni mondanivalóját, meg tudja beszélni nyelvi problémáit. Ha sokat akar beszélni, akár a pontosság árán is, arra is van lehetőség."

"Szeretem, hogy az időbeosztás rugalmas. Tetszik a hely hangulata, ahol az órákat tartjuk. Szeretem a kötetlen beszélgetéseinket, hogy mindig valamilyen érdekes témát talál kis csoportunk. Néha igaz barátságokat kötünk! És természetesen, a teát is nagyon szeretem."

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a hirdetéseteket az újságban, mert egy nagyon kedves tanárt ismertem meg, aki megértette a problémámat, és segít nekem kinyitni a világot. Úgy érzem, ismét felszínre kerülnek évtizedek által eltemetett ismeretek. A tanár a barátom, a barátom a tanár. Ez minden."

"A középiskolában 4 évig tanultam angolul, de mivel csak másodnyelvként, ezért eléggé felejtős volt. Már tíz éve nem tanultam és nem is használtam a nyelvet amikor, 2007 novemberében találkoztam Philippel (véletlenül ajánlotta egy ismeretlen). Heti másfél órában tanítani kezdett, a munkám mellett több időt nem is tudnék rá fordítani. A másfél óra egy pillanat, az órák pörgősek, és változatosak. Nem kell tankönyv – elég egy füzet, és persze a szótárak otthonra. És az AKARAT! A másfél óra mellett saját időbeosztásban tanultam és készültem az órákra. Az órákon ellenőrizzük a feladott házi feladatokat, nyelvtanozunk, valamint nagyon sokat beszélgetünk, az órák beszéd centrikusak! Nekem ez volt a legfontosabb, mivel írásban csak-csak megértettem pár szót, mondatot, de megszólalni nem bírtam. 2008 augusztusában sikeres ITK Origó középfokú szóbeli nyelvvizsgát szereztem. Mindenkinek jó tanulást és sok sikert kívánok!"

"Nagyon sokszor kezdtem már angolt tanulni, hogy letegyem a nyelvvizsgát, és hogy magabiztosabban beszéljek. Nyelviskolák és magántanárok sorát vettem végig, de sajnos soha nem éreztem jobbnak az angoltudásomat. Verát a húgom ajánlotta és ezért egy életre hálás leszek neki. 3 hónapja járok Verához és még soha nem éreztem azt, hogy ilyen jól tudom használni az összes igeidőt, úgy hogy értem is. Beszédben is sokkal magabiztosabb vagyok és bátrabban beszélek. Ezt mások is észrevették. Verától nem csak az angoloktatást kapom, hanem egy nagyon jókedvű kedves barátot is. Az óráin mindig felejthetetlen jókedvem van, és már alig várom, hogy legközelebb is jöjjek. Remélem, még sokat járhatok ide. Köszönöm Verám! "Üdvözlettel,
Philip Daimon
angol nyelvtanár


Diákjaink mondták...

"Egy állás megszerzése végett sürgősen meg kellett tanulnom angolul. Így jöttem el Philiphez. Nagyon intenzív volt a közös munka. Philip pontosan tudta, hogy kell dolgoznunk, hogy elérjük a célunkat, és 10 nappal később egyrészt befejeztük a könyvet, másrészt igazán jól tudtam beszélni..."

*        *        *

"Több mint 10 évig tanultam angolul, ennek ellenére egy értelmes mondatot nem voltam képes elmondani. Ekkor fordultam Reizer Veronikához segítségért, és segített is. Nagyon sokat segített! Akkor lepődtem meg igazán, amikor azt vettem észre, hogy folyékonyan, érthetően beszélek angolul! Ekkor éreztem igazán az eredményét az angolóráknak..."